Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
ZZIEZO KIDZ CLUB organiseert regelmatig leuke kleurwedstrijden, exclusieve voorpremières, De Kleuterbioscoop en andere acties, speciaal voor jou! Op deze pagina kun je onze nieuwste acties vinden.


 

Kleurwedstrijd

Pak je kleurtjes en je stiften, je glitters en je lijm en maak de mooiste kleurplaat die er is! Download hier onze kleurplaat: Maya de Bij

Lever je kunstwerk uiterlijk 9 november 2014 in bij Zien. Je maakt dan kans op een uitnodiging voor de prijswinnaarsvoorstelling in november waar we de hoofdprijswinnaar bekend zullen maken! Veel succes en kleurplezier!

 


5 oktober 2014 Kleuterbioscoop met Maya de Bij

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom is er voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt zachter gezet. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film krijgt iedereen een echt filmdiploma mee naar huis!

Op 5 oktober 2014 is de volgende editie van de Kleuterbioscoop in ZIEN. Deze keer met Maya de Bij, een hartverwarmende familiefilm over het nieuwsgierige bijtje en haar vrienden. Voor
aanvang van de film zijn er diverse leuke activiteiten voor de kleuters. Het wordt BIJzonder leuk!

Kom je verkleed dan maak je kans op een leuke prijs!

Inloop met diverse activiteiten vanaf 10.00 uur, aanvang voorstelling 10.30 uur. De toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 oktober 2014 afgehaald te worden.

De film: Het nieuwsgierige bijtje Maya is nieuw in de bijenkorf, en deze kleine wervelwind vindt het niet altijd makkelijk om zich aan de regels van de korf te houden. Eén van die regels is om de horzels die buiten de korf leven nooit te vertrouwen. Wanneer de koninginnenbrij - levensnoodzakelijk voor de koningin van de bijenkorf - wordt gestolen, verdenkt men meteen de horzels. Maya wordt er zelfs van beschuldigd mee in het complot te zitten! Niemand gelooft in haar onschuld, behalve haar beste vriend Willy. De avontuurlijke & nieuwsgierige Maya ontvlucht de bijenkorf, en gaat samen met Willy op onderzoek uit. Na een lange en spannende tocht ontdekken Maya & Willy wat er echt aan de hand is. Maar zullen ze nog op tijd zijn om de Koningin te redden?

Kinderen krijgen een goedgevulde kleuterkidtray met verrassing en een filmdiploma. Voor de overige bezoekers is er een kopje koffie of thee met lekkernij. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 oktober 2014 afgehaald te worden.

Klik hier om te reserveren.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Zien, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.

 


Terugblik Kleuterbioscoop met pyjamafeest en Pim & Pom Het Grote Avontuur - 6 april

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom is er voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt zachter gezet dan normaal. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film krijgt iedereen een echt filmdiploma mee naar huis!

Op 6 april 2014 was de 13e editie van de Kleuterbioscoop in Zien. Deze keer met Pim & Pom Het Grote Avontuur, een hartverwarmende en aaibare familiefilm naar de tekeningen van Fiep Westendorp. Voor aanvang van de film was er een gezellig pyjamafeest met diverse activiteiten. Er waren lekkere beschuitjes om te versieren en iedereen zag er prachtig uit in de meest leuke pyjama′s (zelfs het personeel!). Ook kregen de kinderen een goedgevulde kleuterkidtray, terwijl de overige bezoekers van een heerlijk kopje koffie of thee konden genieten. Na de film kregen de kinderen een prachtig filmdiploma mee. Het was weer een geweldige ochtend!

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan!

 

De film: De twee katten Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij hun baasje de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, nemen ze de poezen mee naar het park voor een picknick. Zij willen dolgraag de katten zelf houden en bedenken daarvoor stiekem een plan. Als Pim en Pom weten te ontsnappen aan de nichtjes, verdwalen ze en moeten samen op straat overleven. Daar ontmoeten ze een straatkattenbende die hun vriendschap op de proef stelt. Gaat het Pim en Pom lukken om samen te blijven en hun baasje terug te vinden.

Klik op de afbeelding voor de filmtrailer.

Er zijn leuke lesmaterialen te downloaden van Pim en Pom. Het materiaal combineert filmeducatieve opdrachten met aandacht voor onderwijsthema’s als vriendschap en avontuur. Er zijn twee versies; één voor groep 1-2 (klik hier om deze te downloaden) en één voor groep 3 (klik hier om deze te downloaden).

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Zien, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.
 

Ben je (bijna) jarig?

Weet je dat het mogelijk is om je kinderfeestje bij ZIEN te komen vieren? Zo'n feestje bestaat uiteraard uit een bezoek aan een kinderfilm, maar dat is niet alles! Jij en je vriendjes en vriendinnetjes krijgen allemaal een overheerlijke KIDTRAY bestaande uit een frisdrank, Fristi of Capri-Sonne, popcorn zout of zoet en een spek. De jarige krijgt van ons een leuke verrassing!

De kosten bedragen € 8,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar). Overige bezoekers betalen het reguliere tarief.

Geldig bij minimaal 6 kinderen/volwassenen. Toeslag 3D-films € 2,50.

Klik hier voor een originele, bijpassende uitnodiging.