Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
ZZIEZO KIDZ CLUB organiseert regelmatig leuke kleurwedstrijden, exclusieve voorpremières, De Kleuterbioscoop en andere acties, speciaal voor jou! Op deze pagina kun je onze nieuwste acties vinden.

 

 
Kleurwedstrijd

Pak je kleurtjes en je stiften, je glitters en je lijm en maak de mooiste kleurplaat die er is! Download hier een van de kleurplaten: Tinkerbell en de Piraten, Rio 2 en Pim & Pom

Lever je kunstwerk uiterlijk 18 mei 2014 in bij Zien. Je maakt dan kans op een uitnodiging voor de prijswinnaarsvoorstelling in mei/juni waar we de hoofdprijswinnaar bekend zullen maken! Veel succes en kleurplezier!Foto-overzicht - Swingende kinderochtend met bezoek van Nico & Pedro uit RIO 2

Nico & Pedro, de vrolijke vogels uit de film RIO 2, brachten op 13 april 2014 een bezoek aan Zien! Op deze kinderochtend konden de kinderen naar de nieuwe film Rio 2 én met de echte Nico & Pedro op de foto. Ook was er een spetterend Samba Dansfeestje, waarbij iedereen goed zijn best deed. Het was een swingende, ´s zomerse ochtend!

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan!De film
RIO 2 3D NL is het vervolg op de swingende animatiefilm Rio en is groots, sfeervol, kleurrijk en zit barstensvol muziek. In RIO 2 3D NL verruilen Jewel, Blu en hun drie kids hun veilige leventje in de magische stad Rio voor het ruige leven in de Amazone. Daar ontmoeten ze een bonte stoet in het wild geboren personages.

Klik op de onderstaande afbeelding voor de filmtrailer


 

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Zien, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.


 

Terugblik Kleuterbioscoop met pyjamafeest en Pim & Pom Het Grote Avontuur - 6 april

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom is er voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt zachter gezet dan normaal. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film krijgt iedereen een echt filmdiploma mee naar huis!

Op 6 april 2014 was de 13e editie van de Kleuterbioscoop in Zien. Deze keer met Pim & Pom Het Grote Avontuur, een hartverwarmende en aaibare familiefilm naar de tekeningen van Fiep Westendorp. Voor aanvang van de film was er een gezellig pyjamafeest met diverse activiteiten. Er waren lekkere beschuitjes om te versieren en iedereen zag er prachtig uit in de meest leuke pyjama′s (zelfs het personeel!). Ook kregen de kinderen een goedgevulde kleuterkidtray, terwijl de overige bezoekers van een heerlijk kopje koffie of thee konden genieten. Na de film kregen de kinderen een prachtig filmdiploma mee. Het was weer een geweldige ochtend!

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan!

 

De film: De twee katten Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij hun baasje de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, nemen ze de poezen mee naar het park voor een picknick. Zij willen dolgraag de katten zelf houden en bedenken daarvoor stiekem een plan. Als Pim en Pom weten te ontsnappen aan de nichtjes, verdwalen ze en moeten samen op straat overleven. Daar ontmoeten ze een straatkattenbende die hun vriendschap op de proef stelt. Gaat het Pim en Pom lukken om samen te blijven en hun baasje terug te vinden.

Klik op de afbeelding voor de filmtrailer.

Er zijn leuke lesmaterialen te downloaden van Pim en Pom. Het materiaal combineert filmeducatieve opdrachten met aandacht voor onderwijsthema’s als vriendschap en avontuur. Er zijn twee versies; één voor groep 1-2 (klik hier om deze te downloaden) en één voor groep 3 (klik hier om deze te downloaden).

We kunnen alvast verklappen dat er in juni 2014 een Kleuterbioscoop is met Pieter Post De Film! Binnenkort volgt meer informatie. 

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Zien, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.


 

Terugblik Kindermiddag Mr. Peabody & Sherman 3D met bezoek van Mr. Peabody en fun-experimenten van Mad Science - 23 februari 2014

Op 23 februari 2014 bracht Mr. Peabody, de intelligente hoofdpersoon uit de film Mr. Peabody & Sherman 3D, een bezoek aan Service Bioscoop Zien! Iedereen kon Mr. Peabody een pootje geven en met hem op de foto. Het was een ontzettend gezellige en leerzame middag met toepasselijke fun-experimenten van Mad Science.

Klik op de bovenstaande foto's om naar het fotoalbum te gaan!

Over de film: Mr. Peabody is een zakenman, uitvinder, wetenschapper, Nobelprijswinnaar, lekkerbek, tweevoudig olympisch kampioen, genie... en een hond. Met zijn ingenieuze uitvinding de WABAC, maakt hij samen met zijn geadopteerde zoon Sherman spannende tijdreizen. Ze zijn getuige van gebeurtenissen die de wereld veranderden en ontmoeten beroemde, historische figuren. Maar als Sherman zich een keer niet aan de regels houdt, wordt het voor onze twee helden een race tegen klok om het verleden te herstellen en de toekomst te redden. En ondertussen staat Mr. Peabody voor zijn grootste uitdaging: het vaderschap.

Klik op de Mr. Peabody & Sherman-afbeelding om te reserveren voor de film Mr. Sherman & Peabody!

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Zien, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.


 

 


 

Terugblik Gehaktballenochtend in samenwerking met de Ballenkoning 9 maart 2014

Onze Gehaktballenochtend op zaterdag 9 maart 2014 was ontzettend geslaagd! Er waren heerlijke gehaktballen van de Ballenkoning en natuurlijk de film Het Regent Gehaktballen 2 3D.

Klik op de bovenstaande afbeelding voor het foto-overzicht!

 

De Film: In de vrolijke 3D familiefilm Het Regent Gehaktballen 2 NL komt de geniale uitvinder Flint er achter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is en nu wilde voedseldieren maakt zoals Flamango's, Muskiettoast en Vispansees. Flint en zijn vrienden gaan op een heerlijk gevaarlijke missie om de wereld te redden.

Voor deze kleurrijke en vrolijke bioscoopfilm zijn er leuke materialen beschikbaar, zoals recepten, kleurplaten en spelpagina’s. Al het materiaal is via de downloadlink verkrijgbaar: www.universalpictures.nl/temp/hetregentgehaktballen2_school.zip


Ben je (bijna) jarig?

Weet je dat het mogelijk is om je kinderfeestje bij ZIEN te komen vieren? Zo'n feestje bestaat uiteraard uit een bezoek aan een kinderfilm, maar dat is niet alles! Jij en je vriendjes en vriendinnetjes krijgen allemaal een overheerlijke KIDTRAY bestaande uit een frisdrank, Fristi of Capri-Sonne, popcorn zout of zoet en een spek. De jarige krijgt van ons een leuke verrassing!

De kosten bedragen € 8,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar). Overige bezoekers betalen het reguliere tarief.

Geldig bij minimaal 6 kinderen/volwassenen. Toeslag 3D-films € 2,50.

Klik hier voor een originele, bijpassende uitnodiging.