Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
ZZIEZO KIDZ CLUB organiseert regelmatig leuke kleurwedstrijden, exclusieve voorpremières, De Kleuterbioscoop en andere acties, speciaal voor jou! Op deze pagina kun je onze nieuwste acties vinden.


Kleurwedstrijd


Pak je kleurtjes en je stiften, je glitters en je lijm en maak de mooiste kleurplaat die er is! Download hier een van de kleurplaten: Trippel Trappel, Planes 2: Redden & Blussen en Hoe Tem Je Een Draak 2

Lever je kunstwerk uiterlijk 7 september 2014 in bij Zien. Je maakt dan kans op een uitnodiging voor de prijswinnaarsvoorstelling in september waar we de hoofdprijswinnaar bekend zullen maken! Veel succes en kleurplezier!Oproep Kijkdozenwedstrijd Hoe Tem Je Een Draak 2 3D NL

Service Bioscoop Zien organiseert een Hoe Tem Je Een Draak-kijkdozenwedstrijd! Maak je eigen kijkdoos en laat ons zien wat jij van de film vindt. Je maakt kans op een fantastisch prijzenpakket.

Je kunt deze bouwplaat van Hoe Tem Je Een Draak 2 gebruiken (klik hier voor de materialen), maar gebruik ook je eigen fantasie! Het is niet moeilijk, iedereen kan het, dus doe mee! Je mag ook samenwerken en een team-inzending doen.Hoe maak je een kijkdoos? Klik hier!
Wil je weten hoe je een héle bijzondere kijkdoos kunt maken? Klik dan hier voor het verslag van de Kijkdozenwedstrijd die het populaire programma Man Bijt Hond organiseerde in 2012. Volgens hen is Rob Komen dé kijkdoosexpert. Bekijk hier zijn tips.

We zijn héél benieuwd naar jullie kijkdozen! Lever je kijkdoos uiterlijk 5 september 2014 in bij Service Bioscoop Zien en maak kans op dit supercoole prijzenpakket van Hoe Tem Je Een Draak 2:


Prijzen worden beschikbaar gesteld door Warner en Spinmasters

De kijkdozen krijgen een mooi plekje in onze bioscoop!

Voorwaarden: De kijkdozen moeten in het teken staan van de Hoe Tem Je Een Draak films. De kijkdozen dienen uiterlijk 5 september 2014 ingeleverd te worden bij Service Bioscoop Zien. Bij de kassa vul je een speciaal deelnameformulier in. Je kijkdoos kan alleen meedoen als het deelnameformulier volledig is ingevuld. De winnaar wordt uiterlijk op 15 september 2014 bekendgemaakt via onze website. De winnaar ontvangt een mail ter bevestiging. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Vervolg op de animatiefilm Hoe tem je een draak, waarin de jonge Viking Hikkie en zijn draak Tandloos verzeild in een strijd om de vrede.
Vijf jaar nadat de draken en Vikingen verenigd zijn, houden Astrid, Snotvlerk en de rest van de bende zich voornamelijk bezig met drakenracen, de populairste sport op het eiland. Hikkie en Tandloos gaan liever op zoek naar onbekende gebieden en nieuwe werelden. Tijdens een van die avonturen ontdekt het onafscheidelijke duo een geheimzinnige ijsgrot, waar honderden wilde draken leven, en een mysterieuze drakenrijder. Hikkie en Tandloos raken verzeild in een strijd om de vrede en moeten zich sterk maken voor hun idealen. Alleen samen zijn ze sterk genoeg om de toekomst voor mens en draak veilig te stellen.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Zien, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.Terugblik Vaderdag-voorpremière Heksen Bestaan Niet met vader-kind wedstrijd 15 juni 2014

Op 15 juni 2014 organiseerde Zien een SPECIALE VOORPREMIÈRE met de film HEKSEN BESTAAN NIET, de vetste familiefilm van dit jaar. Tijdens de superleuke vader-kind wedstrijd werden de geheime krachten van de vaders getest! Het was een spannende wedstrijd, waarbij vaders en kinderen goed samenwerkten. Het beste team ging naar huis met een hippe compacte radio met aansluiting voor mp3 speler.

Bekijk de foto′s van deze leuke voorpremíère hier of klik op de onderstaande foto!

De film: Nederlandse familiefilm waarin het bijzondere meisje Katie op haar dertiende verjaardag een amulet krijgt, dat haar magische krachten versterkt.
Ergens tussen hemel en aarde komt bij volle maan een geheime heksenraad bijeen. Deze raad bestaat uit vijf Sterrenheksen die de wereld behoedt tegen het kwaad. Concuela, één van de vijf heksen, heeft echter slechte bedoelingen. De heksenraad verbant haar, maar dit zorgt voor een nieuw probleem. Omdat de cirkel van vijf is verbroken, zijn de krachten van de heksen niet compleet. Een magisch amulet wordt geactiveerd om zo een nieuwe Sterrenheks te vinden. Het spoor leidt naar het meisje Katie, bij wie in de buurt altijd onverklaarbare gebeurtenissen plaatsvinden. Op haar dertiende verjaardag krijgt ze een mooi amulet cadeau, dat haar magische krachten versterkt. Samen met haar beste vriend Roy ontdekt ze hoe ver haar krachten gaan.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Zien, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door. 

Foto-overzicht - Swingende kinderochtend met bezoek van Nico & Pedro uit RIO 2

Nico & Pedro, de vrolijke vogels uit de film RIO 2, brachten op 13 april 2014 een bezoek aan Zien! Op deze kinderochtend konden de kinderen naar de nieuwe film Rio 2 én met de echte Nico & Pedro op de foto. Ook was er een spetterend Samba Dansfeestje, waarbij iedereen goed zijn best deed. Het was een swingende, ´s zomerse ochtend!

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan!De film
RIO 2 3D NL is het vervolg op de swingende animatiefilm Rio en is groots, sfeervol, kleurrijk en zit barstensvol muziek. In RIO 2 3D NL verruilen Jewel, Blu en hun drie kids hun veilige leventje in de magische stad Rio voor het ruige leven in de Amazone. Daar ontmoeten ze een bonte stoet in het wild geboren personages.

Klik op de onderstaande afbeelding voor de filmtrailer


 

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Zien, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.


 

Terugblik Kleuterbioscoop met pyjamafeest en Pim & Pom Het Grote Avontuur - 6 april

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom is er voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt zachter gezet dan normaal. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film krijgt iedereen een echt filmdiploma mee naar huis!

Op 6 april 2014 was de 13e editie van de Kleuterbioscoop in Zien. Deze keer met Pim & Pom Het Grote Avontuur, een hartverwarmende en aaibare familiefilm naar de tekeningen van Fiep Westendorp. Voor aanvang van de film was er een gezellig pyjamafeest met diverse activiteiten. Er waren lekkere beschuitjes om te versieren en iedereen zag er prachtig uit in de meest leuke pyjama′s (zelfs het personeel!). Ook kregen de kinderen een goedgevulde kleuterkidtray, terwijl de overige bezoekers van een heerlijk kopje koffie of thee konden genieten. Na de film kregen de kinderen een prachtig filmdiploma mee. Het was weer een geweldige ochtend!

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan!

 

De film: De twee katten Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij hun baasje de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, nemen ze de poezen mee naar het park voor een picknick. Zij willen dolgraag de katten zelf houden en bedenken daarvoor stiekem een plan. Als Pim en Pom weten te ontsnappen aan de nichtjes, verdwalen ze en moeten samen op straat overleven. Daar ontmoeten ze een straatkattenbende die hun vriendschap op de proef stelt. Gaat het Pim en Pom lukken om samen te blijven en hun baasje terug te vinden.

Klik op de afbeelding voor de filmtrailer.

Er zijn leuke lesmaterialen te downloaden van Pim en Pom. Het materiaal combineert filmeducatieve opdrachten met aandacht voor onderwijsthema’s als vriendschap en avontuur. Er zijn twee versies; één voor groep 1-2 (klik hier om deze te downloaden) en één voor groep 3 (klik hier om deze te downloaden).

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Zien, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.

Ben je (bijna) jarig?

Weet je dat het mogelijk is om je kinderfeestje bij ZIEN te komen vieren? Zo'n feestje bestaat uiteraard uit een bezoek aan een kinderfilm, maar dat is niet alles! Jij en je vriendjes en vriendinnetjes krijgen allemaal een overheerlijke KIDTRAY bestaande uit een frisdrank, Fristi of Capri-Sonne, popcorn zout of zoet en een spek. De jarige krijgt van ons een leuke verrassing!

De kosten bedragen € 8,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar). Overige bezoekers betalen het reguliere tarief.

Geldig bij minimaal 6 kinderen/volwassenen. Toeslag 3D-films € 2,50.

Klik hier voor een originele, bijpassende uitnodiging.