Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
ZZIEZO KIDZ CLUB organiseert regelmatig leuke kleurwedstrijden, exclusieve voorpremières, De Kleuterbioscoop en andere acties, speciaal voor jou! Op deze pagina kun je onze nieuwste acties vinden.


 

Kleurwedstrijd

Pak je kleurtjes en je stiften, je glitters en je lijm en maak de mooiste kleurplaat die er is! Download hier onze kleurplaten: Maya de Bij en Dummie de Mummie.

Lever je kunstwerk uiterlijk 9 november 2014 in bij Zien. Je maakt dan kans op een uitnodiging voor de prijswinnaarsvoorstelling in november waar we de hoofdprijswinnaar bekend zullen maken! Veel succes en kleurplezier!

 

 

16 november 2014 Kleuterbioscoop met keuze uit twee Sinterklaasfilms

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom is er voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt zachter gezet. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film krijgt iedereen een echt filmdiploma mee naar huis!

Op 16 november 2014 is de volgende editie van de Kleuterbioscoop in ZIEN. Deze keer kun je kiezen uit twee superleuke Sinterklaasfilms: De Club van Sinterklaas & het Pratende Paard en Sinterklaas & Diego: Het Geheim van de Ring. Voor aanvang van de film zijn er diverse leuke activiteiten voor de kleuters.

Inloop met diverse activiteiten vanaf 14.30 uur.


Aanvang film 15.00 uur Sinterklaas & Diego: Het Geheim van de Ring: In de avontuurlijke en vrolijke film Sinterklaas & Diego: Het Geheim van de Ring zit Sinterklaas met zijn handen in het haar. De brieven stapelen zich op en de pakjeslijst wordt alsmaar langer. Hoe moet hij nu in één avond al die pakjes bezorgen bij al die lieve kindertjes? Wanneer Diego op het idee komt om de goede oude Kerstman om hulp te vragen, gaan ze samen met stuntelpiet en de kinderen Max en Anna op weg naar de Noordpool. Het plan lijkt op rolletjes te lopen, tot Famke en Yvette, twee ontsnapte boeven, roet in het eten gooien. Lukt het Sint en zijn pieten om het Sinterklaasfeest te redden?
Klik hier om te reserveren voor Sinterklaas & Diego: Het Geheim van de Ring.
Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 12 november 2014 afgehaald te worden.

Aanvang film 15.15 uur De Club van Sinterklaas & het Pratende Paard: De Pieten van De Club van Sinterklaas kijken vreemd op als Amerigo, het paard van Sinterklaas, plotseling kan praten. Nog voor ze kunnen ontdekken hoe dit kan steelt slechterik Jef Vandenare het paard in de hoop er een talentenjacht mee te winnen. Zonder Amerigo kan het Sinterklaasfeest niet doorgaan! Zal het de Pieten met behulp van Stijn lukken om het paard op tijd terug te vinden om zo het Sinterklaasfeest te redden?
Klik hier om te reserveren voor De Club van Sinterklaas & het Pratende Paard.
Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 12 november 2014 afgehaald te worden.

Kinderen krijgen een goedgevulde kleuterkidtray met verrassing en een filmdiploma. Voor de overige bezoekers is er een kopje koffie of thee met lekkernij. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 12 november 2014 afgehaald te worden.


Klik op de afbeeldingen links voor de filmtrailers.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Zien, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.

 

 


Terugblik Kleuterbioscoop met Maya de Bij - 5 oktober 2014

Op 5 oktober 2014 was er weer een gezellige Kleuterbioscoop in ZIEN. Deze keer met de hartverwarmende familiefilm Maya de Bij, over het nieuwsgierige bijtje en haar vrienden. Voor aanvang van de film waren er diverse leuke activiteiten, zoals het versieren van cakejes, mooi geschminkt worden en op de foto gaan bij de grote filmposter van Maya de Bij. Het was BIJzonder leuk, iedereen heeft er zichtbaar van genoten!

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan!

 

De film: Maya is een kleine nieuwsgierige bij die niet in de bijenkorf wil blijven, maar de mooie weide en haar bewoners wil ontdekken. Als de koninginnenbrij gestolen wordt, zijn de horzels als aartsvijanden van de bijen meteen verdacht. Willy en Maya besluiten samen het mysterie van de verdwenen koninginnenbrij op te lossen. Na een lange en spannende reis naar de korf van de horzels vinden Maya en Willy de ware schuldige. De kleine Maya en haar vriendjes redden de bijenkorf van de gemene, hebzuchtige adviseur van de Koningin, Buzzlinda, en zorgen ervoor dat de langdurige vijandigheid tussen bijen en horzels voorgoed tot het verleden behoort.

Klik op de afbeelding voor de filmtrailer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Zien, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.
 

Ben je (bijna) jarig?

Weet je dat het mogelijk is om je kinderfeestje bij ZIEN te komen vieren? Zo'n feestje bestaat uiteraard uit een bezoek aan een kinderfilm, maar dat is niet alles! Jij en je vriendjes en vriendinnetjes krijgen allemaal een overheerlijke KIDTRAY bestaande uit een frisdrank, Fristi of Capri-Sonne, popcorn zout of zoet en een spek. De jarige krijgt van ons een leuke verrassing!

De kosten bedragen € 8,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar). Overige bezoekers betalen het reguliere tarief.

Geldig bij minimaal 6 kinderen/volwassenen. Toeslag 3D-films € 2,50.

Klik hier voor een originele, bijpassende uitnodiging.